Search This Blog

Thursday, September 13, 2012

Gangnam style

banyak gile owg ske gangnam style dah terpengaruh tapi still the best......
video Gangnam Style dah mkin bertambah....


makin hari makin bnyak owg wat video Gangnam Style

Monday, January 31, 2011

Tuesday, January 19, 2010

hobi saya

hobi saya adalah membaca buku.Antaranya ialah DUNIA SAINS AIMAN,SIRI AKIF dan buku tentang misteri.

Monday, January 18, 2010

majalah kegemaran saya - The Horibble Science






Nak tahu apa majalah kegemaran saya?



Saya gemar membaca majalah yang bertajuk Horibble Science.Ia menceritakan tentang serangga,anggota badan kita,kehidupan di laut dan banyak lagi cerita yang menarik berkaitan dunia Sains.
Ia dihasilkan berdasarkan buku oleh Nick Arnold yang memenangi anugerah.






Majalah ini dijual dengan harga RM9.90 dan boleh didapati di Kedai Buku POPULAR. Ia diterbitkan pada setiap 2 minggu sekali. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang majalah ini, kawan-kawan bolehlah melayari laman web: http://www.horrible-science.co.uk/

MEMBACA JAMBATAN ILMU..Rajin-rajinlah membaca.

Monday, January 11, 2010

Haiwan peliharaan saya.


Ini kucing saya. Namanya KUNING.




Saya jaga KUNING sejak dia kecil lagi.
Masa ni dia suka baring meniarap macam Superman tengah terbang..


Masa ni dia tengah nakal. Main kejar-kejar dengan saya sampai sembunyi kat celah kasut.
Bakul biru kat sebelah tu gunanya untuk bawa KUNING setiap kali kami pergi ke mana-mana.







































hello,i am Iqmal

About myself


Name: Muhamad Iqmal bin Zainul Bahri

Birthdate: 19 July 2000

Age: 10 years old

Chinese Zodiac: Golden Dragon

Zodiac: Leo

Address: 30, Jalan Putera Indah 1/6B, Bandar Putera Indah, Tongkang Pechah.

School: SK Peserai, Batu Pahat, Johor

Hobbies: Reading, playing computer games, surfing internet

Interest: Sports, anime, cartoons.

Favourite food: Cheezy food, ice-cream

Favourite subject: All